Draagtassen

Het assortiment draagtassen bij Westland Verpakkingen is groot en gevarieerd. Zo bieden we verschillende (duurzame) materialen, diktes, met of zonder verstevigd handvat en natuurlijk verschillende kleuren. Om je te helpen met het kiezen van de juiste tas, schreven we een blogbericht over alle keuzen en hierin geven we ook uitleg over de verschillende materialen. Het artikel vind je hier.
 
Natuurlijk kunnen wij de door jou gekozen tas ook bedrukken. Het bedrukken van tassen is een belangrijke vorm van reclame voor je onderneming. Zie het als een verlengstuk van je winkel. Natuurlijk is het belangrijk dat de tas en het ontwerp opvallen. Dit kan door kleur, maar ook door vormgeving of tekst. Wij helpen hier graag bij. Wij bieden heel goede kwaliteit voor een mooie prijs.  

Zelf "bedrukken" na ontvangst kan natuurlijk ook. Zo heeft meester Mark van groep 8 iets gemaakt voor zijn klas die hij tijdens de sluiting van de scholen afgelopen april al een aantal weken niet had gezien. Leuk om te maken en leuk om te geven. Zie hier het resultaat. 

Voor vragen en verdere informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 0174-750429 of via de e-mail: [email protected]  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »