Chocoladeletter dozen, traditioneel en holle wand

Je denkt dat het nog wel even gaat duren ... Sinterklaas denkt daar anders over. De beste man vindt het belangrijk dat al zijn chocoladeletters in mooie dozen gaan. Wij van Westland Verpakkingen zijn het helemaal met hem eens.

Wij verkopen chocoladeletterdozen in diverse kleuren zoals goud-linnenpersing, goud glanzend. U heeft de keuze uit hollewand chocoladeletterdoosjes en de traditionele enkelwandige chocoladeletterdozen in de kleur goud glanzend of goud linnenpersing. Beide modellen hebben een transparant deksel, zodat de chocoladeletter duidelijk zichtbaar is. De deksels worden los meegeleverd.

In de maanden mei en juni is het mogelijk om de chocoladeletterdozen met een leuke korting te kopen.

Wilt u de dozen Plano (plat) laten bezorgen? Voor de enkelwandige dozen is dit mogelijk. Geef dit, indien gewenst aan bij de bestelling. Ook kunt u aangeven wanneer u de chocoladeletterdoosjes wilt ontvangen. Voordeel is dat het u geen opslag kost. Reserveer uw chocoladeletterdozen en wij zorgen dat op tijd bezorgd worden!

Als u twijfels of vragen heeft over uw bestelling, neem dan eerst contact met ons op. We helpen je graag verder! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 0174-750429. Bestellingen kunnen per e-mail gedaan worden. Wil je weten wat het jou gaat kosten? Raadpleeg onze prijslijst.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »