Chocoladeletter dozen, traditioneel en holle wand

Je denkt, dat duurt nog even..... Sinterklaas denkt daar anders over. De beste man vindt het belangrijk dat al zijn letters mooi in doosjes zitten. Wij van Westland Verpakkingen zijn het geheel met hem eens.

 


Daarom zijn wij gestart met de verkoop van mooie chocoladeletterdozen.

Wij verkopen chocoladeletterdozen in 3 kleuren. Goud Linnenpersing, goud glanzend en rood. Je hebt de keus uit hollewand chocoladeletterdozen en de traditionele dunne-wand chocoladeletterdozen. Beide modellen zijn voorzien van een transparante deksel, zodat de chocoladeletter goed zichtbaar is.De deksels worden los bijgeleverd. 

In de maanden juni en juli is het mogelijk de chocoladeletterdozen met een leuke korting in te kopen. 

Wil je de dozen Plano (plat) aangeleverd hebben? Dit geldt alleen voor de dunne-wand doosjes, dan kan dit. Maar ook hier voor geldt, wees er op tijd bij! De deksels worden los bijgeleverd.

Tevens kun je aangeven wanneer je de chocoladeletterdozen wilt ontvangen. Voordeel is, het kost je geen opslag. Reserveer je chocoladeletterdozen en wij zorgen dat ze dan pas geleverd worden!

Gezien de omvang van de dozen, wanneer ze opgezet geleverd worden, wordt er gebruik gemaakt van een aparte vervoerder.

 

Mocht je twijfels of vragen hebben over je bestelling neem dan eerst contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. 0174-750429.

Lees meer

€288,00
Stukprijs: €1,20 / Stuk
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »