Over ons......

Westland Verpakkingen is opgericht in december 2013.

Ongetwijfeld het leukste verpakkingsbedrijf in het Westland. Begonnen met de verkoop van draagtassen. Maar al snel flink uitgebreid. Door te luisteren naar de klanten die op zoek waren naar een totaalpakket. Dat is iets wat wij heel leuk vinden. Onze klanten bieden wat ze zoeken.

Daarom kun je bij ons ook je tassen, webshopzakken, dozen of tape laten bedrukken. Het is een heel goed reclame middel. Wij werken met uitstekende productie locaties. Want kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Mocht je meer informatie willen hebben voor een bedrukking, neem gerust contact met ons op.

Ook zijn we op zoek gegaan naar nieuwe producten.
Daarom kun je bij ons die schitterende taartdozen met een "Eco-Look" kopen. Net even iets anders dan wat je altijd ziet. We hebben ze inmiddels in heel veel maten.

En om toch ook aan de toekomst te denken....Duurzame producten. We proberen ons assortiment uit te breiden met duurzame producten. Iedereen heeft dan de keus, ga ik voor duurzaam of niet?

Wij hebben een breed assortiment maar toch kan het voorkomen dat we iets niet hebben. Neem dan ook contact met ons op. Wij zullen alles in het werk stellen om toch aan jou vraag te voldoen. Zie het als een leuke uitdaging voor ons.

Wij doen ons best altijd goed in gesprek te blijven met onze klanten. Even lekker aan de telefoon. Of persoonlijk iets afleveren. Weten wie wie is! Onze vaste klanten waarderen dit heel erg.

Ook jij kunt hier aan deelnemen en zien dat we doen wat we zeggen!

Inmiddels hebben we een mooi bedrijfspandje. Hier kun je op afspraak langs komen om spullen te bekijken of af te halen. Of wanneer je vragen wilt bespreken, bel even of het uit komt. Onder het genot van een bakkie koffie of thee helpen we je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Westland Verpakkingen

Grote Waard 23a
2675 BX Honselersdijk

Tel:   0174-750429
Mob: 06-20302057

KVK: 59805285
BTW: NL002048379B94

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »