"Eco" pizzadozen, bruin kraft, 32x32x4 cm

51,41 Incl. btw€42,49 Excl. btw Op voorraad
Stukprijs: €0,42 / Stuk
Mooie "Eco" pizza-dozen. Gemaakt van bruin kraft-papier. Super kwaliteit. Per 100 stuks. Koop ze hier. Lees meer
  • Uitstekende service
  • Snelle levering (gratis in het Westland)
  • Kleine aantallen
  • Betalen in veilige omgeving
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Artikelnummer:
55232324
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-4 werkdagen

Informatie

Mooie bruine kraft dozen voor het warm vervoeren van pizza’s.  
Deze ecologische pizzadoos is geschikt voor pizza’s met een diameter van maximaal 32 centimeter.  
Pizza’s blijven langer warm en knapperig door de natsterke en isolerende kwaliteiten van het materiaal.  
 

Het materiaal 
Onze ecologische pizza-dozen zijn gemaakt van bruin kraftpapier. Dit is een zeer sterke papiersoort gemaakt van houtsnippers uit naaldhout. 
De houtsnippers komen vooral van boomsoorten zoals de spar en de den, omdat deze een lange vezel hebben. En die zorgt voor de sterkte en hoge kwaliteit van het papier. 
Tijdens de verwerking van houtvezel tot papierpulp wordt het natuurlijke bindmiddel lignine gescheiden van de cellulose, waardoor er een zeer zuiver product ontstaat. Onze pizza-dozen worden gemaakt van dit kraft-papier, wat ongebleekt is en daardoor zijn natuurlijke bruine kleur behoudt. Het papier is natsterk en door zijn zuivere samenstelling zeer geschikt om te recyclen en te composteren. Doordat het materiaal gemaakt wordt van snelgroeiende boomsoorten is het product ook nog eens zeer duurzaam. 

Deze dozen kunnen naar wens natuurlijk bedrukt worden met eigen tekst of logo. Neem hiervoor contact op met ons op via [email protected] of bel naar 0174- 750429. 

Product informatie:

  • 32x32x4cm
  • Bruin kraft
  • enkele golf
  • Klepsluiting
  • 100 stuks verpakt

Bijkomende kosten:

  • Afvalbijdrage: €0,11 / 100 stuks
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »