Afhalen en bezorgen; de benodigdheden als horeca ondernemer

  • Geplaatst op
  • Door Het Westland Verpakkingen Team
  • 0
Afhalen en bezorgen; de benodigdheden als horeca ondernemer

Helaas is de horeca in Nederland weer gesloten. Veel restaurants schakelen over op bezorgen en afhalen. Een heel goed initiatief, waar wel wat materialen voor nodig zijn.

Helaas is op last van de overheid de horeca in Nederland de komende weken weer gesloten. Veel horecagelegenheden maken de keuze om door te gaan en eten te bereiden om af te halen en eventueel te bezorgen. Wat fijn dat dit kan en dat zovelen gehoor geven aan de oproep om de horeca te steunen!

Als horecaondernemer wil je graag dat het eten warm en netjes aankomt bij de klanten. In onze webshop vind je tal aan artikelen die ervoor zorgen dat voedsel op de best mogelijke manier vervoerd en bewaard kan worden. Onmisbaar in deze tijden. Een aantal van onze producten op een rij:


Bakken en PP cups
Deze bakken en cups zijn de perfecte basis voor iedere afhaalmaaltijd. De verschillende snackbackjes en afsluitbare bowls zijn ideaal voor het verpakken van losse items of het verpakken van complete maaltijden. De pp cups of doorzichtige soepemmers, met deksel en garantiesluiting. Bijvoorbeeld voor soepen en sauzen, maar natuurlijk ook voor vele andere voedingsmiddelen. Alle producten op deze pagina zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.
https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/eten-drinken/bakken-pp-cups/

 


‘Eco’ pizzadozen
- Deze dozen, waar natuurlijk ook andere maaltijden in kunnen, zijn makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit:
https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/eco-pizzadozen-bruin-kraft-23-x-23-x-4-cm.html
Let op, deze dozen zijn op dit moment in de aanbieding!

Kartonnen koffiebekers en deksels

Koffie To Go? Denk dan aan milieuvriendelijke koffiebekers. Een grote collectie aan kartonnen koffiebekers en bijbehorende deksels vindt u in de categorie drinken.
https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/eten-drinken/drinken/

Draagtassen

Een onmisbare aanvulling op de bovenstaande producten zijn natuurlijk onze draagtassen. Zowel verkrijgbaar in papier als plastic met vele kleur- en opdrukmogelijkheden. Neem een kijkje op onze webshop en kies wat bij u past. Neem bijvoorbeeld onze bruine “snacktas” 32x21x27 cm. Een ideale “meeneem” tas. Door zijn extra brede bodem, 21 cm, past er extra veel in. Of de heel  handige dozendragers voor het dragen van grotere dozen. https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/draagtassen/


Borden en bestek

Ook ons aanbod in borden en bestek is het bekijken zeker waard. Zo maak je de maaltijd helemaal compleet voor de klant. De meeste van deze items vindt u in onze categorie duurzaam. Hier staat bijvoorbeeld ons houten bestek en borden van rietsuiker.
https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/duurzaam/

 

Taart en gebakdozen

Onze taart- en gebakdozen kun je uitstekend gebruiken als alternatief voor catering dozen. Er is keuze uit dichte dozen en dozen met kijkvenster. Zo kun je mooie “voedselpakketten” maken. Maar een overheerlijke taart of gebak mag natuurlijk ook.
https://www.westlandverpakkingen.nl/nl/eten-drinken/taartdozen/

 

Voor opdrukmogelijkheden en actuele levertijden kunt u het best contact opnemen met ons via 0174 - 750429. Wij wensen alle horecaondernemers veel succes in deze moeilijke tijden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »