Bloembollen voor KiKa

 • Geplaatst op
 • Door Het Westland Verpakkingen Team
 • 0
Bloembollen voor KiKa

Soms komen er zulke mooie dingen voorbij! Daar moet over geschreven worden, dat moet gedeeld worden. Lees mee over de prachtige actie van de 11-jarige Jesse, die vele van ons kan inspireren.

Wat is het fijn om iets moois te kunnen doen voor een ander. Zo kwam er deze week een hele leuke jongen op ons pad, 11 jaar oud, en druk bezig met goede dingen voor anderen.  
Na het zien van een reclame op televisie kreeg hij het idee om geld in te zamelen voor KiKa. Deze organisatie, Kinderen Kankervrij, houdt zich bezig met onderzoeken naar kinderkanker om de genezingskansen van zieke kinderen te vergroten. Een mooi doel, waar veel aandacht en ook geld voor nodig is.  
Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen bedacht deze jongen, Jesse, een briljante actie. Via het bedrijf waar zijn vader werkt kreeg hij bloembollen en kistjes om te verkopen. Dus daar ging hij, van deur tot deur, op deze gure en natte herfstdagen zijn bloembollen verkopen. Ontzettend stoer!  Toch mistte hij nog iets om deze actie compleet te maken. Zijn vader belde ons op, op zoek naar een mooie verpakking voor zijn bloembollen. Of wij misschien konden helpen? 
Natuurlijk konden wij dat! Zo gezegd, zo gedaan. Een mooie verpakkingen met linten erbij, speciaal in de kleuren van de stichting KiKa. Hierna kon Jesse, in zijn woonplaats Schagen, gaan beginnen met zijn actie.  
Zoals iedereen wel kan begrijpen is de actie een groot succes. Goed gedaan, Jesse! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen bij je actie.  
 
Let op! De actie is nog niet ten einde. Via de facebook van Jesse’s moeder kun je de actie volgen en kistjes kopen.  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222752204535373&id=1282610973 

 

Reacties

 1. Bianca van Zanten-Mesker Bianca van Zanten-Mesker

  Heel erg graag gedaan! En mocht Jesse weer wat hulp kunnen gebruiken......dan doen we dat graag.

 2. Dennis Van Sluis Dennis Van Sluis

  Met de actie heeft Jesse inmiddels ruim € 600,- opgehaald.
  Nogmaals bedankt voor de leuke reactie en de snelle levering.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »