Goede voornemens voor 2021

  • Geplaatst op
  • Door Het Westland Verpakkingen Team
  • 0
Goede voornemens voor 2021

Een nieuw jaar is aangebroken. Tijd voor goede voornemens! We zetten een aantal goede voornemens voor ondernemers en webshophouders op een rij en we helpen je natuurlijk om deze te behalen.

Na een onstuimig 2020 is er, tot groot genoegen van velen, een nieuw jaar aangebroken. 2021, een nieuwe ronde met nieuwe kansen, nieuwe ideeën en waarschijnlijk: nieuwe voornemens!
Voornemens als ondernemer kunnen gaan over omzet, duurzaamheid, minder verbruik van plastic of misschien betere of mooiere verpakkingsmaterialen. Wat zijn uw voornemens als webshophouder of ondernemer?  Wij helpen u graag op weg:

Voornemen 1: Duurzamere materialen gebruiken
Het milieu is en blijft een populair item. Mensen willen, gelukkig, steeds vaker rekening houden met het milieu. Dit geldt niet alleen voor ondernemers, maar ook voor klanten. Om ook uw klanten tegemoet te komen in deze wensen is het een goed idee om duurzamere alternatieven te hanteren. Bij Westland Verpakkingen bieden wij meerdere duurzame alternatieven. Onder het kopje ‘Duurzaam’ in onze webshop vindt u al onze duurzame verpakkingen. Verpakkingen gemaakt van duurzaam karton, suikerriet, biologisch plastic en tape gemaakt van bruin papier zijn enkele van onze duurzame oplossingen.
Duurzame verpakkingen - Westland Verpakkingen

 

Voornemen 2: Minder plastic gebruiken
Eén van de meest gebruikte materialen voor verpakkingen is plastic. Er wordt, wereldwijd, te veel plastic gebruikt. Hier zijn we ons allemaal van bewust en het begin van een verandering in deze milieubelastende trend ligt bij de ondernemers! Voor verpakkingen wordt vaak onnodig veel plastic gebruikt. Kijk maar eens in de supermarkt op de groenteafdeling. Zoveel producten die niet verpakt hoeven te worden, toch verpakt.
Zo is dat met uw eigen producten ook. Moet er per se een plastic zakje om de bestelling of kan dit vervangen worden door papier? Kijk eens realistisch naar uw eigen plastic verbruik en probeer dit te minderen door het te vervangen door een ander product.

Voornemen 3: Mooiere/betere verpakkingen gebruiken
Wanneer een klant iets besteld, maakt een mooie verpakking deze bestelling vaak een nog aangenamere belevenis. Zo kan iets dat je zelf besteld hebt, als een waar cadeautje voelen als het met zorg is ingepakt.
Gebruik hiervoor mooie verpakkingen, kleine versieringen, opvullingen of een handgeschreven kaartje bij een bestelling. In onze webshop vindt u de mooiste verpakkingen en meest originele decoratie om uw bestelling tot een feestje te maken voor de klant.
Om voornemen 2 in stand te houden: kies zoveel mogelijk voor papieren of duurzame decoratie.
Sizzle, mooi voor decoratie of om uw producten te beschermen - Westland Verpakkingen

Voornemen 4: Meer omzet halen
Je bent en blijft ondernemer. Wij ook. En één van de doelen die dan ieder jaar weer terugkomt is: meer omzet genereren, winst vergroten. Een stap in de goede richting is dan een samenwerking met Westland Verpakkingen. Wij bieden een grote variëteit in verpakkingen, leverbaar in kleine en grote aantallen, voor een fijne prijs.
Op de rest van dit voornemen hebben wij helaas geen invloed, we kunnen alleen zeggen: wees niet te streng voor jezelf, houd je doelen reëel en zet ‘m op dit jaar!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »