Soep op de Stoep

  • Geplaatst op
  • Door Het Westland Verpakkingen Team
  • 0
Soep op de Stoep

Mooie initiatieven zien en steunen we graag bij Westland Verpakkingen. In deze blog het initiatief van de mensen van Soep op de Stoep.

Na het prachtige initiatief van de tulpenbollenverkoop een aantal maanden geleden, trok deze maand een nieuwe actie onze aandacht. ‘Soep op de Stoep’ was minstens net zo’n mooi initiatief en wij zijn trots dat wij hierbij konden helpen door het leveren van onze verpakkingen.
 
Zaterdag 28 november hebben verschillende dames de erwtensoep, met roggebrood en katenspek, rondgebracht bij kwetsbare ouderen. Deze specifieke doelgroep zit door het Coronavirus al lange tijd binnen en werd op deze manier verrast met een heerlijke maaltijd. Om aan alle Coronamaatregelen te voldoen was het ook echt ‘Soep op de Stoep’. De soep werd klaargezet en de verraste mensen konden deze zelf pakken en meenemen naar binnen. Een praatje bij de emmer soep maakte de dag van vele mensen helemaal goed.
Na de succesvolle eerste ronde zijn in de maand december de dorpen in de nabije omgeving aan de buurt. Ook voor deze rondes zullen wij weer soepemmers leveren.
Een mooi gebaar richting een doelgroep die het niet makkelijk heeft op dit moment. Een klein gebaar met ongetwijfeld een grootse uitwerking.

Onze soepemmers (op onze website te vinden als PP cups) zijn beschikbaar in vele verschillende maten. Deze cups bieden wij in plastic en karton. Zoals te zien op de foto’s is er voor deze actie gekozen voor plastic cups. Hierdoor is de inhoud goed zichtbaar. De 365 ml cups zijn perfect geschikt voor een eenpersoonsportie soep. Mocht er toch iets overblijven? Dan kan deze verpakking ook in de vriezer. Zo hoeft er niet onnodig voedsel verspild te worden. Je vindt de PP-cups op onze website:
Zoekresultaten voor pp cups - Westland Verpakkingen

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »