Creatief met onze producten

  • Geplaatst op
  • Door Het Westland Verpakkingen team
  • 0
Creatief met onze producten

Leuke, creatieve voorbeelden van het gebruik van onze producten.

Creatief met onze producten

Een taartdoos is om een taart in te doen, een soepemmer om soep in te bewaren. Toch? In deze blog zie je waar onze verpakkingen nog meer voor te gebruiken zijn. We laten een aantal voorbeelden zien van klanten die hun eigen creativiteit en marketing ideeen hebben gebruikt. Super om te zien waar onze producten allemaal voor gebruikt worden, het maakt ons erg blij om deze berichtjes te ontvangen!
Heb jij ook iets creatiefs gedaan met producten die je bij ons hebt besteld? We zien de foto’s graag in onze mailbox!

Een van onze vaste klanten, van Cupcakerij, bedacht dat het meenemen van cupcakes naar bijvoorbeeld het strand ideaal zou zijn. Je neemt een stukje, doet de deksel er weer op en bewaart de rest voor later. Zo werden de ‘cupcakes in a cup’ geboren. Tot groot plezier van alle klanten! Wij kunnen goed begrijpen waar het enthousiasme vandaan kwam!

Minstens net zo leuk is het idee van onze Vlaamse vrienden, Gemma Fallontjes. Zij vulden voor een braderie onze soepemmers met popcorn. Leuk om uit te delen, maar nog leuker om te krijgen! Het ziet er super uit!

Een ander creatief idee komt van de leerkrachten op Basisschool ‘De Wingerd’. De kinderen op deze school kregen een leuke opdracht. Ze mochten onze Eco taartdozen versieren voor het jaarlijkse Paasontbijt. Zo kreeg iedereen een prachtig versierde ontbijtbox. Hopelijk was de inhoud net zo fijn als de buitenkant!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »